Editing: /home/permetweb/public_html/permet/indexbackup.php Encoding: Re-open Use Code Editor Close Save Changes SHBR "Pro Përmet"
  • al
  • it
  • en

Breadcrumb Navigation

SHBR "Pro Përmet"

SHBR "Pro Përmet"

Kujdes: hapet në një dritare të re. PDFPrinto

 

pro permet logo 1Organizata CESVI, në bashkëpunim me partnerët e saj institucionalë dhe lokalë ( Bashkia Përmet, DBUMK,Organizata për Ruajtjen dhe Zhvillimin e Gjirokastrës, Forumi i Zhvillimit të Zonave Malore) në përmbushje të objektivit të projektitVlerësim turistik-ambiental i zonës së Përmetit dhe produkteve tipike të tij” - SHQIPËRI, ka bërë të mundur krijimin e një Shoqërie me Bashkëpunim Reciprok (SHBR) “PRO PËRMET” i cili është një bashkim vullnetar i personave fizikë, prodhues agroushqimorë dhe subjekte aktivë në sektorin turistik të pritjes dhe akomodimit, si dhe subjekte me aktivitet artizanal që ushtrojnë veprimtarinë e tyre në territorin e bashkisë Përmet, bashkisë Këlcyrë, dhe ne disa komuna te rrethit.

Anëtarët e SHBR “PRO PËRMET”, janë të angazhuar kryesisht në promovimin territorial, zhvillimin turistik nëpërmjet promovimit të produkteve tipike agroushqimore dhe artizanale, zhvillimin e strukturave të pritjes dhe akomodimit, në ruajtjen e ambientit.

Nëse doni të lexoni më shumë mbi këtë Shoqëri mund të shkarkoni më poshtë:

- Statuti i Shoqerise "Pro Përmet"

- Prezantimi në Power Point

Share this post

  • 19.06.13

    Tre giorni ricchi di appuntamenti, eventi e iniziative per raccontare Lexo më shumë...