Editing: /home/permetweb/public_html/permet/indexbackup.php Encoding: Re-open Use Code Editor Close Save Changes Kantina "Bualjoti"
  • al
  • it
  • en

Breadcrumb Navigation

Kantina "Bualjoti"

Kantina "Bualjoti"

Kujdes: hapet në një dritare të re. PDFPrinto

Foto Kantina e Veres Bualioti 9Ndodhet në periferi të qytetit të Përmetit, Lagjja e Re, afër lumit Vjosa. Ajo ka një përvojë të gjatë dhe çdo vit përpunon mbi 200 kv rrush të vareteteve Debinë dhe Merlot të një cilësie shumë të mirë që grumbullohen nga fshatrat e zonës së Përmetit. Cilësia e lartë e prodhimeve të kantinës Bualioti, mënyra e etiketimit dhe ambalazhimit të produkteve të saj kane bërë të mundur që të tregtohen jo vetëm në zonën e Përmetit, por edhe në rrethet e tjera si Tiranë, Durrës, Vlorë, Sarandë. Përpunimi i rrushit kryhet duke respektuar rregullat teknike dhe kushtet higjeno-sanitare.
Kantina Bualioti është pjesë e Shoqërisë së Bashkëpunimit Reciprok “Pro Përmet”. Kjo shoqëri ka si qëllim promovimin e territorit të Përmetit, zhvillimin turistik nëpërmjet promovimit të produkteve tipike agro-ushqimore dhe artizanale, zhvillimin e strukturave të pritjes, akomodimit dhe ruajtjen e ambjentit.

 

Prodhimet që kantina ofron:

¤   verë e kuqe (merlot)

¤   verë e bardhë (debinë)

¤   raki rrushi

¤   raki moskat

Përveç prodhimeve kantina Bualioti ofron degustim dhe shitje me pakicë.

Për çdo informacion të mëtejshëm mund të kontaktoni:
Shoqëri e Bashkëpunimit Reciprok “Pro Përmet”
Qëndra Kulturore Multifunksionale

shëtitorja Odise Paskali, kati i II - 6400 Përmet, ALBANIA

e-mail: Kjo adresë mbrohet nga spam-bot. Duhet të kesh JavaScript të aktivizuar për ta shikuar.
web site: www.visitpermet.org

***

Kantina Bualioti
Lagjja e Re, Përmet
tel. +355 (0)813 22 105
cel. +355 (0)68 27 71 629

email: Kjo adresë mbrohet nga spam-bot. Duhet të kesh JavaScript të aktivizuar për ta shikuar.

Share this post

  • 19.06.13

    Tre giorni ricchi di appuntamenti, eventi e iniziative per raccontare Lexo më shumë...