Editing: /home/permetweb/public_html/permet/indexbackup.php Encoding: Re-open Use Code Editor Close Save Changes Kantina "Iljarë"
  • al
  • it
  • en

Breadcrumb Navigation

Kantina "Iljarë"

Kantina "Iljarë"

Kujdes: hapet në një dritare të re. PDFPrinto

Kantina e veres Iliare Ndodhet në periferi të fshatit Iljarë, në komunën e Çarshovës, Përmet. E ndërtuar me gurë të zonës, është e rrethuar nga pamje mahnitëse të malit të Nemërçkës dhe kodrave përrreth. Ka një kapacitet 500 hl dhe një teknologji të re bashkëkohore. Kantina u ndërtua në vitin 2007 falë një projekti të CESVI-t, financuar nga MAE dhe pjesëmarrjes së Shoqatës së Vreshtarëve Iljarë e cila është e përbërë nga 18 vreshtarë të kësaj zone.
Kantina e verës Iljarë është pjesë e Shoqërisë së Bashkëpunimit Reciprok “Pro Përmet”. Kjo shoqëri ka si qëllim promovimin e territorit të Përmetit, zhvillimin turistik nëpërmjet promovimit të produkteve tipike agro-ushqimore dhe artizanale, zhvillimin e strukturave të pritjes, akomodimit dhe ruajtjen e ambjentit.

 

 

Prodhimet që kantina ofron:

¤   verë e kuqe (merlot, shesh i zi, etj.)
¤   verë e bardhë (debinë)
¤   raki rrushi tradicionale

Krahas prodhimeve kantina Iljarë është e orientuar drejt shërbimit të pritjes turistike dhe degustimit.

Për çdo informacion të mëtejshëm mund të kontaktoni:
Shoqëri e Bashkëpunimit Reciprok “Pro Përmet”
Kompleksi Kulturor, shëtitorja Odise Paskali, Përmet
e-mail: Kjo adresë mbrohet nga spam-bot. Duhet të kesh JavaScript të aktivizuar për ta shikuar.
web site: www.visitpermet.com

***

Kantina Iljarë
Iljarë-Çarshovë, Përmet
mob. +355 (0)69 38 18 486

Share this post

  • 19.06.13

    Tre giorni ricchi di appuntamenti, eventi e iniziative per raccontare Lexo më shumë...