Editing: /home/permetweb/public_html/permet/indexbackup.php Encoding: Re-open Use Code Editor Close Save Changes Hotel "Alvero"
  • al
  • it
  • en

Breadcrumb Navigation

Hotel "Alvero"

Hotel "Alvero"

Kujdes: hapet në një dritare të re. PDFPrinto

IMG 1232Ndodhet në qendër të qytetit të Përmetit. Ofron mjedise të brendshme komode dhe shërbim cilësor. Nga veranda mund të shihen peisazhet piktoreske të qytetit dhe të lumit Vjosa. Disponon 16 dhoma ndër të cilat: 2 suita, 3 dhoma martesore dhe 11 dhoma dyshe, të pajisura me TV, internet, ajër të kondicionuar dhe banjo. Hoteli ka një sallë konferencash për 60 persona me pajisje teknike për trainime, seminare, mbledhje etj. Në recepsion mund të gjeni informacione turistike të detajuara në gjuhën angleze dhe franceze.
Hotel Alvero është pjesë e Shoqërisë së Bashkëpunimit Reciprok “Pro Përmet”. Kjo shoqëri ka si qëllim promovimin e territorit të Përmetit, zhvillimin turistik nëpërmjet promovimit të produkteve tipike agro-ushqimore dhe artizanale, zhvillimin e strukturave të pritjes, akomodimit dhe ruajtjen e ambjentit.

 

 

 

Shërbimet që hoteli ofron:

¤   akomodim-fjetje

¤   bar-kafe

¤   restorant

¤   sallë konferencash

¤   organizime festash familjare

¤   transport për në pikat turistike dhe kurative të rrethit

¤   sportin e peshkimit

¤   kënd lojrash për fëmijë

¤   shërbime bankare

 

Për çdo informacion të mëtejshëm mund të kontaktoni:
Shoqëri e Bashkëpunimit Reciprok “Pro Përmet
Kompleksi Kulturor, shëtitorja Odise Paskali, Përmet
e-mail: Kjo adresë mbrohet nga spam-bot. Duhet të kesh JavaScript të aktivizuar për ta shikuar.
web site: www.visitpermet.org

***

Hotel Alvero
Sheshi Abdyl Frashëri, Përmet
tel.   +355 (0) 813 23 514

cell. +355 (0) 68 23 39 508 / +355 (0) 68 20 81 334

email: Kjo adresë mbrohet nga spam-bot. Duhet të kesh JavaScript të aktivizuar për ta shikuar.   

Share this post

  • 19.06.13

    Tre giorni ricchi di appuntamenti, eventi e iniziative per raccontare Lexo më shumë...