Editing: /home/permetweb/public_html/permet/indexbackup.php Encoding: Re-open Use Code Editor Close Save Changes Restorant "Antigonea"
  • al
  • it
  • en

Breadcrumb Navigation

Restorant "Antigonea"

Restorant "Antigonea"

Kujdes: hapet në një dritare të re. PDFPrinto

Foto Bar- Restorant AntigoneaNdodhet në qendër të qytetit të Përmetit. Emri i restorantit dhe ndërtimi i tij simbolizojnë qytetin antik të Antigonesë me një kulturë të lashtë historike. Ka një kapacitet prej 70 vendesh. Ofron një shërbim të shpejtë dhe të kulturuar.
Restorant Antigonea është pjesë e Shoqërisë së Bashkëpunimit Reciprok “Pro Përmet”. Kjo shoqëri ka si qëllim promovimin e territorit të Përmetit, zhvillimin turistik nëpërmjet promovimit të produkteve tipike agro-ushqimore dhe artizanale, zhvillimin e strukturave të pritjes, akomodimit dhe ruajtjen e ambjentit.

 

 

 

Menuja që restoranti ofron:

¤   shpatull qengji e mbushur me zarzavate

¤   tavë Antigonea

¤   shpendë të egër me përshesh/ oriz/ arra/ kumbulla të thata

¤   lepur i egër në furrë

¤   derr i egër në furrë

 

Për çdo informacion të mëtejshëm mund të kontaktoni:
Shoqëri e Bashkëpunimit Reciprok “Pro Përmet”
Qëndra Kulturore Multifunnksionale,

shëtitorja Odise Paskali, kati i II, 6400 - Përmet, ALBANIA
e-mail: Kjo adresë mbrohet nga spam-bot. Duhet të kesh JavaScript të aktivizuar për ta shikuar.
web site: www.visitpermet.org

***

Restorant Antigonea
Lagjja Partizani, rruga Mentor Xhemali, Përmet

tel. +355 (0) 813 22 566

cel. +355 (0) 68 23 12 957 / +355 (0) 68 40 51 373

email:   Kjo adresë mbrohet nga spam-bot. Duhet të kesh JavaScript të aktivizuar për ta shikuar.  

Share this post

  • 19.06.13

    Tre giorni ricchi di appuntamenti, eventi e iniziative per raccontare Lexo më shumë...