Editing: /home/permetweb/public_html/permet/indexbackup.php Encoding: Re-open Use Code Editor Close Save Changes Restorant "Edjon"
  • al
  • it
  • en

Breadcrumb Navigation

Restorant "Edjon"

Restorant "Edjon"

Kujdes: hapet në një dritare të re. PDFPrinto

 

Foto Bar- Restorant Edjon 3Ndodhet në qendër të qytetit të Përmetit. Ofron ambjente të këndshëme, shërbim të kulturuar dhe cilësor. Ka nje kapacitet prej 60 vendesh, me shërbim brenda dhe mjedis të jashtëm. Ofron gatime tradicionale përmetare, gatime me kafshë dhe shpezë të egra të zonës së Përmetit dhe një shumllojshmëri të tjera gatimesh.
Bar Restorant Edjon është pjesë e Shoqërisë së Bashkëpunimit Reciprok “Pro Përmet”. Kjo shoqëri ka si qëllim promovimin e territorit të Përmetit, zhvillimin turistik nëpërmjet promovimit të produkteve tipike agro-ushqimore dhe artizanale, zhvillimin e strukturave të pritjes, akomodimit dhe ruajtjen e ambjentit.

Shërbimet që restoranti ofron:

¤   bar kafe

¤   restorant

¤   organizime festash familjare

¤   transport për në pikat turistike dhe kurative të rrethit

 

Për çdo informacion të mëtejshëm mund të kontaktoni:
Shoqëri e Bashkëpunimit Reciprok “Pro Përmet”
Kompleksi Kulturor, shëtitorja Odise Paskali, Përmet
e-mail: Kjo adresë mbrohet nga spam-bot. Duhet të kesh JavaScript të aktivizuar për ta shikuar.
web site: www.visitpermet.com

***

Restorant Edjon
Lagjia Partizani, rruga Mentor Xhemali, Përmet
e-mail: Kjo adresë mbrohet nga spam-bot. Duhet të kesh JavaScript të aktivizuar për ta shikuar.
mob. +355 (0)68 20 93 745

Share this post

  • 19.06.13

    Tre giorni ricchi di appuntamenti, eventi e iniziative per raccontare Lexo më shumë...