Editing: /home/permetweb/public_html/permet/indexbackup.php Encoding: Re-open Use Code Editor Close Save Changes Kantina "Bejko"
  • al
  • it
  • en

Breadcrumb Navigation

Kantina "Bejko"

Kantina "Bejko"

Kujdes: hapet në një dritare të re. PDFPrinto

Foto Kantina Veres Bejko 2Ndodhet buzë rrugës nacionale, në fshatin Piskovë, Përmet. Në mes të vreshtave të njohura të Piskovës, konstruktuar në vazhdimësi të kantinave tradicionale, ofron prodhime tipike me cilësi. Pas një aktiviteti shumëvjeçar Bejko është konsoliduar në rrjetin tregëtar në të gjithë vendin nëpërmjet cilësisë dhe sasisë së prodhimit. Përpunimi i rrushit, prodhimi i verës dhe ruajtja në kantinë bëhet në kushte natyrale. Varietetet e rrushit që përpunohen janë të grumbulluara në rrethin e Përmetit.
Kantina e verës Bejko është pjesë e Shoqërisë së Bashkëpunimit Reciprok “Pro Përmet”. Kjo shoqëri ka si qëllim promovimin e territorit të Përmetit, zhvillimin turistik nëpërmjet promovimit të produkteve tipike agro-ushqimore dhe artizanale, zhvillimin e strukturave të pritjes, akomodimit dhe ruajtjen e ambientit.

 

 

Prodhimet që kantina ofron:

¤   verë e kuqe (merlot, kabërnet, mavrud, zarcin etj.)

¤   verë e bardhë (debinë, shesh, riesling, etj.)

¤   raki rrushi tradicionale

¤   raki rrushi e varieteteve aromatike (moskat, perlë, etj.)

¤   raki nga frutat e zonës (kumbulle, mani, thane, dëllinje etj.)

 

Krahas prodhimeve kantina Bejko është e orientuar drejt shërbimit të pritjes turistike dhe degustimit në ambjentet e kantinës.

Për çdo informacion të mëtejshëm mund të kontaktoni:
Shoqëri e Bashkëpunimit Reciprok “Pro Përmet”
Qëndra Kulturore Multifunskionale,

shëtitorja Odise Paskali, Kati i II, 6400 - Përmet , ALBANIA
e-mail: Kjo adresë mbrohet nga spam-bot. Duhet të kesh JavaScript të aktivizuar për ta shikuar.
web site: www.visitpermet.org

***

Kantina Bejko

Piskovë, Përmet, ALBANIA

cel: +355 (0) 68 20 94 662 / +355 (0) 68 22 82 301/+355(0) 68 20 94 661

email: Kjo adresë mbrohet nga spam-bot. Duhet të kesh JavaScript të aktivizuar për ta shikuar.

Share this post

  • 19.06.13

    Tre giorni ricchi di appuntamenti, eventi e iniziative per raccontare Lexo më shumë...