Editing: /home/permetweb/public_html/permet/indexbackup.php Encoding: Re-open Use Code Editor Close Save Changes Pulari "Kaso"
  • al
  • it
  • en

Breadcrumb Navigation

Pulari "Kaso"

Pulari "Kaso"

Kujdes: hapet në një dritare të re. PDFPrinto

Foto Pulari Kaso  3Ndodhet rreth 3 km në periferi të qytetit të Përmetit. Është një ndërtesë 2 katëshe e destinuar për mbarështimin e 15.000 pulave për çdo kat. Në territorin e saj ndodhen gjithashtu një pikë therje dhe mullinj bluarje me teknologji bashkëkohore për prodhimin e ushqimeve të ndryshme. Disponon edhe dhomë frigoriferike për ruajtjen dhe konservimin e pulave të therura deri në momentin e transportimit për në pikat e shitjes. Ka menaxhim profesional për mirëmbajtjen, riparimin e makinerive dhe pajisjeve.
Pularia Kaso është pjesë e Shoqërisë së Bashkëpunimit Reciprok “Pro Përmet”. Kjo shoqëri ka si qëllim promovimin e territorit të Përmetit, zhvillimin turistik nëpërmjet promovimit të produkteve tipike agro-ushqimore dhe artizanale, zhvillimin e strukturave të pritjes, akomodimit dhe ruajtjen e ambjentit.

Pulari Kaso ofron pula dhe zogj të një cilësie të lartë.

 

Për çdo informacion të mëtejshëm mund të kontaktoni:
Shoqëri e Bashkëpunimit Reciprok “Pro Përmet”
Kompleksi Kulturor, shëtitorja Odise Paskali, Përmet
e-mail: Kjo adresë mbrohet nga spam-bot. Duhet të kesh JavaScript të aktivizuar për ta shikuar.
web site: www.visitpermet.com

***

Pulari Kaso
Bolëngë, Përmet
tel. +355 (0)813 23 501
mob. +355 (0)69 25 85 672

Share this post

  • 19.06.13

    Tre giorni ricchi di appuntamenti, eventi e iniziative per raccontare Lexo më shumë...