Editing: /home/permetweb/public_html/permet/indexbackup.php Encoding: Re-open Use Code Editor Close Save Changes Qendistari "Naqellari"
  • al
  • it
  • en

Breadcrumb Navigation

Qendistari "Naqellari"

Qendistari "Naqellari"

Kujdes: hapet në një dritare të re. PDFPrinto

Punime artizanale 2Qëndistaria ndodhet në qëndër të qytetit të Përmetit, afër kinemasë. Ka të punësuara 40 gra të cilat kanë një eksperiencë të gjatë në artin e qëndistarisë dhe drejtohen nga zonja Marie prej disa vitesh. Këtu është e mundur të blihen qoftë punimet e ekspozuara dhe që disponojmë por edhe të bëhet çdo lloj porosie përsa i përket qëndistarisë.
Qëndistaria Naqellari është pjesë e Shoqërisë së Bashkëpunimit Reciprok “Pro Përmet”. Kjo shoqëri ka si qëllim promovimin e territorit të Përmetit, zhvillimin turistik nëpërmjet promovimit të produkteve tipike agro-ushqimore dhe artizanale, zhvillimin e strukturave të pritjes, akomodimit dhe ruajtjen e ambjentit.

 

 

 

Në qëndistari mund të porositni dhe blini:

 

¤   çentro

¤   tantella

¤   perde

¤   mbulesa tavoline

¤   zbukurime

Për çdo informacion të mëtejshëm mund të kontaktoni:
Shoqëri e Bashkëpunimit Reciprok “Pro Përmet”
Kompleksi Kulturor, shëtitorja Odise Paskali, Përmet
e-mail: Kjo adresë mbrohet nga spam-bot. Duhet të kesh JavaScript të aktivizuar për ta shikuar.
web site: www.visitpermet.com

***

Qëndistari Naqellari
Blloku Fonjo Ҫiçoku, Përmet
tel. +355 (0)813 23 498
mob. +355 (0)69 53 10 362

Share this post

  • 19.06.13

    Tre giorni ricchi di appuntamenti, eventi e iniziative per raccontare Lexo më shumë...