Editing: /home/permetweb/public_html/permet/indexbackup.php Encoding: Re-open Use Code Editor Close Save Changes Stafi
  • al
  • it
  • en

Breadcrumb Navigation

Stafi

Stafi

Kujdes: hapet në një dritare të re. PDFPrinto

P4173013
 
P3244522
 
Stafi i CESVI Shqipëri

 

 

COLLABORATORS

Roland Tasho


 

Roland Tasho jeton e punon në Tiranë. Ka nisur të fotografojë në vitin 1982. Pas njëzet vjet veprimtari si fotoreporter, sot punon si profesionist free-lance. Ka realizuar që prej 1992 më shumë se 40 ekspozita në Shqipëri, Itali, Francë, Belgjikë, Gjermani, Zvicër, Austri, Argjentinë, Greqi e Hungari.

 

Kjo adresë mbrohet nga spam-bot. Duhet të kesh JavaScript të aktivizuar për ta shikuar.

 

Roberto Giussani


Roberto ka lindur në Itali në vitin 1969 dhe ka studiuar arkitekturë derisa u dashurua me fotografinë. Nga viti 1995 ndjek disa projekte fotografike dhe gazetarie duke bashkëpunuar me degën Zviceriane të “Mjekë pa Kufi” në Azinë Juglindore, me CESVI në Shqipëri, me gazeta të përditshme, periodike dhe shoqëri. Në vitin 2003 bëhet anëtar i Urdhrit Kombëtar të Gazetarëve.

Fotografitë dhe artikujt e tij, veç të tjerave janë publikuar nga MARIE CLAIRE - Japoni, ESQUIRE - Japoni, MEN’S EX - Japoni, MEN’S CLUB – Japoni, 25 ANS - Japoni, ROLLING STONE - Itali, D’ARCHITETTURA - Itali, ARK - Itali, PANORAMA Ekonomi - Itali, ART ASIA PACIFIC MAGAZINE - USA, L’HEBDO - Zvicër.

Udhëtar i apasionuar, i cili i ndan impenjimet e tij professionale midis fotografive komerciale dhe reportazheve sociale e dokumentareve

www.robertogiussani.com

 

Perikli Qiriazi

 Prof. Dr. Perikli Qiriazi

 

Perikli Qiriazi jeton në Tiranë dhe punon që nga viti 1970 si pedagog në Departamentin e Gjeografisë së Universitetit të Tiranës. Është Prof., Dr. e autor i shumë studimeve për gjeografinë e Shqipërisë, mjedisin, trashëgiminë natyrore. Ka botuar brenda dhe jashtë vendit shumë monografi, libra, artikuj shkencore, tekste, harta, atllase etj.

Kjo adresë mbrohet nga spam-bot. Duhet të kesh JavaScript të aktivizuar për ta shikuar.

 

Skender Sala

Prof. Dr. Skënder Sala

 

Skënder Sala ka mbaruar Universitetin e Tiranës në vitin 1982 dhe po atë vit u emërua punonjës shkencor në Sektorin e Gjeografisë pranë Akademisë së Shkencave. Punoi rreth 27 vjet në Qendrën e Studimeve Gjeografike të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë. Prej tre vjetësh është pedagog në Departamentin e Gjeografisë në Fakultetin e Histori-Filologjisë të Universitetit të Tiranës. Si pedagog i jashtëm ka dhënë mësim dhe në universitetet e Elbasanit, Durrësit, etj. Është autor e bashkautor në më shume se 45 artikuj shkencor të publikuar brenda e jashte vendit si monografi e libra shkencor,  publikime divulgative e shkencore për publikun, harta, tekste, atlase, etj.
Kjo adresë mbrohet nga spam-bot. Duhet të kesh JavaScript të aktivizuar për ta shikuar.


 

Share this post

  • 19.06.13

    Tre giorni ricchi di appuntamenti, eventi e iniziative per raccontare Lexo më shumë...