Editing: /home/permetweb/public_html/permet/indexbackup.php Encoding: Re-open Use Code Editor Close Save Changes Monumente dhe Kulturë
 • al
 • it
 • en

Breadcrumb Navigation

Monumente dhe Kulturë

Monumente dhe Kulturë

Kujdes: hapet në një dritare të re. PDFPrinto

Monumentet historike dhe kulturore të njohura zyrtarisht

 1. Guri i qytetit të Përmetit.

  Detaj i teqes së Ali Postivan-it
 2. Kalaja e Bolëngës (fshati Lipë).
 3. Kalaja e Këlcyrës (qyteti i Këlcyrës).
 4. Kalaja e Limarit (fshati Limar).
 5. Shpella e Bënjës (fshati Bënjë).
 6. Mulliri i Lëngaricës (fshati Bënjë).
 7. Ura e Katiut (fshati Bënjë).
 8. Ura e Limarit (fshati Limar).
 9. Ura e Bënjës (fshati Bënjë).
 10. Ura e Dashit (fshati Bënjë).
 11. Pusi i Mehmetit (fshati Kajcë).
 12. Çezma e Paçomitit.
 13. Kisha e Shën Premtes (qyteti i Përmetit).

  Një ndër afreskët e kishës së Leus-ës
 14. Kisha e Shën Mërisë (fshati Leusë).
 15. Kisha e Shën Mërisë (fshati Seran).
 16. Kisha e Shën Mërisë (fshati Kosinë).
 17. Kisha e Shën Sotirit (fshati Tremishtë).
 18. Kisha e Shën Mërisë (fshati Bënjë).
 19. Kisha e Shën Mërisë (fshati Ogdunan).
 20. Kisha e Dëllisë (fshati Buhal).
 21. Teqeja e Frasherit (fshati Frasher).
 22. Banesa e Riza Sakos (fshati Çorogunjë).
 23. Banesa e Lumo Pavarit (fshati Pavar).
 24. Banesa e Leftel Çullurës (fshati Buhal).
 25. Banesa e Nuro Selfos (fshati Çorogunjë).
 26. Shtëpia muze e vëllezërve Frashëri (fshati Frashër).
 27. Banesa e Jani Jorgjit (fshati Odrican).
 28. Banesa e Konstandin Londos (qyteti i Përmetit).
 29. Salla e Kongresit të Përmetit (qyteti i Përmetit).
 30. Zbukurimet dhe gdhendjet në banesën e Leko Karafilit (fshati Buhal).
 31. Banesa e Ylli Imamit (qyteti i Përmetit).
 32. Zona e mbrojtur e gurit të qytetit (qyteti i Përmetit).
 33. Ura e Limarit (fshati Limar).
 34. Rrënojat e Urës së Muços (fshati Mezhgoran).

Share this post

 • 19.06.13

  Tre giorni ricchi di appuntamenti, eventi e iniziative per raccontare Lexo më shumë...